|

Bröstförlängare: vilken man ska välja

Bröstförlängare. Vilken ska man välja?

Bröstträning är en övning som också kan göras enkelt hemifrån tack vare förlängare. Detta verktyg består av två handtag och några mjuka och låter dig stimulera musklerna i de övre extremiteterna som bröst, biceps och triceps samt ryggområdet på ryggen (lattidor dorsi). De låter dig också ändra antalet fjädrar och fortsätta med en progressiv belastning.

Att veta mer:
Hemgym: DIY-träningsutrustning, vad man ska köpa

Chest Extenders: Best Buy

DBREAKS Justerbar bröstförlängare

Åldringsbeständig, hållbar, bra draghållfasthet, bra elasticitet och framförallt möjligheten att ta loss en eller flera fjädrar för att minska motståndet genom personlig träning: det är egenskaperna hos denna produkt.

Detta är en förlängare med 5 höghållfasta kolstålfjädrar. Det halkfria handtaget gör den praktisk och funktionell och de ergonomiska handtagen ger ett bekvämt grepp. Maxlängden på expandern inklusive handtaget är 150 cm.

Att veta mer:
Hantlar för träning hemma: vilka ska man välja?

Bröstförlängare: bästa kvalitet/pris-förhållande

ZoneYan Rubber Chest Expander, Pectoral Extender

ZoneYan-förlängaren har ett TPE-gummihandtag och en storlek på 9×10,7cm medan längden på rören är 42cm. Motståndet är 10 kilo för varje band. Handtaget har en svängd design, ett bekvämt grepp och ett upphöjt mönster som gör att det inte glider.

Power Twitter är det klassiska “det förflutnas verktyg” som omvärderas cykliskt. Det är en mycket enkel produkt: den består av en stålstång med en dragfjäder i mitten och två handtag – täckta med gummi eller plast – i ändarna.

Den är lätt att transportera och är användbar för träning av bröst och mer.

Att veta mer:
Skivstång för träning hemma: vilken ska man välja?

Bröstförlängare: värt att överväga

Justerbar fjädermuskeltränare

Denna produkt är gjord av högkvalitativt fjäderstål och har utmärkt fjäderhållfasthet. Lämplig för en perfekt överkroppstränare, träna din arm, bröst, axlar, rygg och hela överkroppen, kan även användas som handtränare. Fjädern är höghållfast elastisk, utrustad med ståldragstång och högdensitet halkfritt PU-handtag, mycket effektivt för att bygga din kropp. Ergonomiska handtag ger ett bekvämt grepp, vilket effektivt förhindrar att handen glider. Det finns fem fjädrar som kan öka eller minska antalet fjädrar baserat på den styrka som individen kräver.

Att veta mer:
Bästa multifunktionsbänk för träning hemma

Bröstförlängare: andra modeller att köpa online

Ducomi Twister flexibel motståndsfjäder

Power twisten Ducomi även kallad fjäderfällbar hantel eller fjäderexpander, det är en stålstång med en dragfjäder i mitten och två handtag i ändarna, täckta av gummi eller plast.

Det är ett ekonomiskt verktyg som är lätt att bära med sig då det har en ganska kort längd, från 70 till 75 cm, mycket användbart för att träna dina bröstorgan med mera, var du än är.

DBREAKS Justerbar bröstförlängare

Expanderaren RASTER Det är ett perfekt träningshjälpmedel för hela kroppen, som inte bara tränar dina armar, ben, axlar, bröst och rygg, utan också stärker ditt grepp och muskelstyrka och förbättrar din kroppsform. Det är också ett litet och lätt verktyg, lätt att transportera och förvara.

Den är utrustad med 5 löstagbara fjädrar och dragkraften för varje fjäder är 5 kg. Under träningen kan du minska eller öka antalet fjädrar efter behov för att justera motståndet.

Den är gjord av högkvalitativt stål och har utmärkt fjäderhållfasthet. Fjäderytan är förkromad och har korrosionsbeständighet, rostskydd och antioxidation, vilket gör att expandern ser väldigt vacker ut och dessutom lätt att rengöra. Handtaget är tillverkat av miljövänliga PP-material, slitstarkt, halkfritt och slitstarkt.

GOFITNESS Push Down Machine

Super Push Down-verktyget av GoFitness Den fungerar som en slags personlig tränare som hjälper dig att snabbt utveckla och stärka dina bröstmuskler. Förutom att bygga muskelmassa kan GoFitness även användas på specifika muskelgrupper för att påskynda tillväxten, förbättra definitionen och öka styrkan, inklusive bröst, armar, mage, axlar och rygg.

Utrustad med 4 supertåliga och högkvalitativa stålfjädrar klarar den de mest intensiva träningspassen. Motståndet varierar mellan 10 och 50 kg och är lämpligt för män och kvinnor, nybörjare och experter.

Att veta mer:
Gymarmband, vilka ska man välja? Köpguide

ROVERA 801R, 5-fjädrar förlängare

Förlängaren med 5 fjädrar Ek den är utmärkt för att utveckla bröst, axlar och alla ryggmuskler. De 5 fjädrarna är justerbara och kan tas bort för att anpassa träningens intensitet efter idrottarens möjligheter. Den har ett anatomiskt handtag.

Professionell Power Twister Doben

Power Twister Bar Doben Den har tre viktlägen: 30KG,40KG,50KG 3in1

Den är gjord av högkvalitativa kolstålfjädrar och halkfritt ABS-plasthandtag. Handtaget är behandlat med halkskydd. Det är lätt att transportera. Flexstängerna är idealiska för arm-, axel- och bröstövningar, perfekta för att bygga upp överkroppens styrka. Du kan välja storlek baserat på din fysiska kondition och muskelnivå.

Att veta mer:
Gymhandskar: hur och vilka man ska välja

Similar Posts