Trampolin
|

Ellie Hermann och språngbrädan

Hur allt började…
Hennes historia började för 21 år sedan, när hon var professionell dansare och koreograf på sitt eget danskompani i San Francisco. Efter en skada lärde han sig om pilatestekniken på Dansmedicinska sjukhuset i San Francisco, där hon vågade läka sig själv med denna mystiska disciplin som kallas Pilates. Hon hade turen att vara under vård av Elizabeth Larkham, som senare blev en professionell pilateslärare. Efter månader av rehabilitering med Pilates och utan operation (vanligtvis rekommenderas efter ett avslitet främre korsband) återvände hon till dansen bara för att inse att hon till sin förvåning var en bättre dansare än före skadan. Pilates hade faktiskt inte bara låtit henne återgå till att hoppa och snurra, utan hade faktiskt förbättrat hennes teknik, kontroll, balans och styrka.
Ellie flyttade till New York City, där hon kort gick sin Masters in Dance vid New York University. Höjdpunkten av hennes korta vistelse vid New York University var en kroppsvikts-pilateskurs med Kathy Grant, en lärjunge till Joseph Pilates. Den här upplevelsen inspirerade henne att fortsätta Pilates-lärarutbildningen med Steve Giordano och mästerläraren Kyranowska Romana, populariserare av Joseph Pilates.

Året därpå öppnade han sin egen mottagning i San Franciscos Mission-kvarter och öppnade en andra mottagning i Oakland, Kalifornien, 2001. Han tog en Master of Science i akupunktur och kinesisk örtmedicin 2001.

ChatGPT

Inom ramen för sitt intresse för Pilates skapade han en ny träningsmetod: Pilates Springboard, en prisvärd och platsbesparande variant som nu tillverkas av Balanced Body.

Similar Posts