Boot camp träning
|

BOOT CAMP: den nya gränsen för fitness

Den föddes i Australien 1991 och därifrån spreds den över hela världen, träning i marin stil, som vi har sett det i filmerna, har nu även kommit till Italien. Introducerad

nyligen på fitnessfestivalen i Rimini etablerade han sig omedelbart med stor entusiasm och tillfredsställelse från de många deltagarna.

I grund och botten är det en speciell träning som under en begränsad tid (vanligtvis 6 veckor) gör att du kan komma i form och/eller förbättra någons fysiska kondition. Med detta träningspass, oavsett om du är nybörjare, medel, avancerad, man eller kvinna, kommer du alla att få exceptionella resultat. De bootcampfaktiskt, föddes i militära akademier för att skapa fysik och motivation för framtida officerare under den korta tiden av kursen.
Om 6 veckor kommer varje deltagare att spela in otroliga förbättringar jämfört med deras startnivå, oavsett vad det kan vara. Övergripande förbättringar som sträcker sig från viktminskning till muskelförstärkning, från snabbhet till motstånd.

Den andra nyheten är att vi tränar utomhus, i offentliga parker. Inga fler gym och allt som följer med dem, inga fler verktyg: bara en grön gräsmatta och din kroppsvikt!
Du tränar utomhus i parken, oavsett väder, och utför en blandning av kraftfulla fria kroppsövningar, som intensivt involverar alla muskler och det kardiovaskulära systemet.

Alla tillsammans och för alla eftersom bootcampen tränar för en stark, slank och effektiv kropp!!!
Bootcampen är tillägnad män och kvinnor och har tränaren-instruktören och gruppen som sina styrkor. tränaren kommer att påtvinga tiderna och rytmerna för träningen, skapa ett annat träningspass varje gång, vilket ger rätt motivation för att uppnå det slutliga resultatet. Motto för Bootcamp Trainer är uppdraget fullbordat! Ingen lämnas kvar, tränaren kommer att leda alla att framgångsrikt slutföra sitt uppdrag.

Gruppen av deltagare som tränar tillsammans, både med enstaka övningar och i grupp eller i par, kommer att skapa den kamratskap-goliardisk anda som krävs för att övervinna svårigheter samtidigt som de har roligt.
Träningssystemet tar i själva verket stor hänsyn till deltagarnas olika konditionsnivåer, men till skillnad från andra gruppträningspass, där olika klasser är pålagda för olika nivåer, blir det i bootcampen att ha olika nivåer av förberedelser en möjlighet för alla att träna bättre och alla tillsammans.

En vink till kostnaderna som är extremt fördelaktiga jämfört med gymmets. Med kostnaden för det klassiska 6-veckors bootcampen för 2 träningspass i veckan har deltagaren även försäkringsskydd och inträdessatsen, bestående av träningsväska, handduk och T-shirt.

Boot Camps

Vid det här laget behöver du bara gå till webbplatsen www.bootcampbs.com, leta efter tränaren som organiserar träningslägret i din stadspark och registrera dig.

Similar Posts