|

Granska ändringar gjorda av talare och sponsorer i Zoom

För att du ska kunna granska och godkänna eller avvisa ändringarna som har gjorts av talaren som tilldelats din session, måste du granska och godkänna eller avvisa ändringarna du har bjudit in dem att göra.

Sponsorn måste också granska och godkänna eller avvisa ändringarna de gjorde efter att de har redigerat sponsorinformationen som du bjöd in dem till redigera efter de har redigerat sponsorinformationen som du bjöd in dem att redigera.

Förutsättningar för att granska ändringar gjorda av talare och sponsorer

 • Zoom skrivbordsklient

 • Zoom mobil klient

  • iOS: 5.8.6 eller högre

  • Android: 5.8.6 eller högre

 • Pro-, Business-, Enterprise- eller Education-konto

 • Zoom Events licens

Notera: Det rekommenderas starkt att värdar uppdaterar sina Zoom-skrivbords- och mobilapplikationer för att dra nytta av nyaste funktioner tillgängliga med Zoom Events och Webinars.

Hur man granskar ändringar gjorda av talare och sponsorer

Notera: Alla ändringar som görs på en sessions Basic Info-flik samt alla ändringar som görs i omröstningarna inom den sessionen granskas separat från alla ändringar som görs i detaljerna. En omröstning kan vara redigerat nu även om sessionen den är en del av har startat, som ett resultat av detta.

 1. Zoomhändelser kan nås genom att logga in i ditt konto.

 2. Profilbilden finns i det övre högra hörnet på din profilsida.

 3. För att aktivera aviseringar, klicka på knappen Aviseringar.

 4. Klicka sedan på Värd knapp.

 5. Om du får ett meddelande som informerar dig om att en talarsession, talarbiografi eller sponsorinformation är redo för din granskning, klicka på Visa Detaljer i meddelandet som du får.
  Du kommer att tas till en flik som låter dig skapa ett evenemang för konferensen och som kommer har uppdateringarna tillgänglig för dig att granska.

 6. Det första du behöver göra är att klicka på fliken Granska högst upp på sidan.
  Så snart granskningslistan visas kan du granska den.

  • Genom att klicka på rullgardinsmenyn Alla kan du kommer att kunna filtrera listan över objekt som visas. Du har möjlighet att filtrera objekten efter Alla, Obehandlade eller Granskade, beroende på vad du föredrar.

 7. De detalj du vill granska kan väljas genom att klicka på knappen.

  Notera: I beskrivningen av de uppdaterade uppgifterna kommer ordet Ny (i grönt) att visas bredvid alla detaljer som har uppdaterats.

  I det högra förhandsgranskningsfönstret kommer du att kunna se objektet du vill granska.

 8. Du kan välja att godkänna ändringen via knappen Godkänn eller att avvisa ändringen genom att klicka på Avvisa.

 9. Det är valfritt att lägga till ett meddelande som förklarar varför du avvisade redigeringen, innan du klickar på Skicka om du avvisar den.

Allt innehåll och alla bilder går till https://support.zoom.us

Similar Posts