|

Exportera Zoom Events-rapporter

I Zoom Events kan evenemangsrapporterna användas för att samla in information om registranter, evenemangets prestation, biljettförsäljning, registreringshantering, navföljare och svaren på omröstningar och enkäter. Rapporter tillåter värdar att generera olika typer av mätvärden och informationsrapporter baserat på deras värdmiljö. En CSV-fil kan exporteras från rapporterna för att analysera dem vidare.

Den här artikeln omfattar:

 • Hur man exporterar registreringshanteringsrapporter

 • Hur man exporterar Analytics-rapporter

 • Hur man exporterar hubföljarrapporter

Förutsättningar för att exportera Zoom Events-rapporter

 • Zoom skrivbordsklient

 • Zoom mobil klient

  • iOS: 5.8.6 eller högre

  • Android: 5.8.6 eller högre

 • Pro-, Business-, Enterprise- eller Education-konto

 • Zoom Events licens

Notera: För att få tillgång till de senaste funktionerna för Zoom Events och Webinar, rekommenderas värdar starkt att uppdatera Zoom desktop-klienten/mobilapplikationen till den senaste versionen för att kunna komma åt Zoom Händelse och Webinar-funktioner.

Hur man exporterar registreringshanteringsrapporter

Exportera en lista över registranter

Det är möjligt att ladda ner CSV-filen för valfri Zoom-händelse, och värden kan också exportera listan över registranter för den händelsen.

Om du är intresserad av att veta mer om hur du kan exportera en lista över registranter, vänligen besök supportartikeln om hur du gör det.

Exportera registrantbeställningsinformation

Notera: Konferensevenemang är de enda evenemangen för vilka detta alternativ är tillgängligt.

Är det möjligt att exportera beställningen information för registranter när du använder Zoom Events registreringshantering.

Om du vill ha mer information om hur du exporterar informationen om registrantbeställningar, vänligen besök supportartikeln.

Hur man exporterar Analytics-rapporter

I flödet för att skapa evenemang hittar du avsnittet Analytics (Host Analytics Dashboard), där du kommer att kunna få tillgång till rapporter om prestandan för ditt evenemang.

Exportera Översiktshändelse resultatrapporter

Alla sammanfattande rapporter

Det finns en mängd olika mätvärden inkluderade i sammanfattningsrapporterna, inklusive dimensioner från sidan med händelsedetaljer, evenemangslobbyn, evenemangssessionerna, evenemangsutställningen, evenemangssponsorerna och händelsekällans spårning.

Du kan ladda ner flera olika rapporter relaterade till ditt evenemang som är relaterade till ditt evenemang genom att använda funktionen Ladda ner CSV i Host Analytics Instrumentpanel, liksom flera olika rapporter om ditt event som är relaterade till ditt event. En ZIP-fil, som kommer att innehålla alla individuella rapporter som finns i Dashboard, kan också laddas ner om du föredra, vilket kommer ladda ner som en fil som innehåller alla individuella rapporter som finns i instrumentpanelen.

Du kan hitta ytterligare information som hjälper dig att ladda ner händelserapporter som CSV-filer eller ZIP-filer som innehåller hela rapporten i supporten artikel, om du vill veta hur du kan ladda ner dessa rapporter som CSV-filer eller ZIP-filer.

Registrantmätvärden

Följande rapporter kan också laddas ned med funktionen “Ladda ner CSV” för att hämta registrantmätvärden från följande databaser med funktionen “Ladda ner CSV” för att hämta följande registrantmätvärden:

Se supportartikeln med titeln “Ladda ner olika registrantrapporter i en CSV Format” för mer information om hur man laddar ner olika rapporter om registranter i en CSV formatera.

Registrering & Biljettförsäljning

Fliken Registrering och biljettförsäljning ger statistik som deltagarregistrering och biljettförsäljning samt evenemangets detaljsida för evenemanget.

På botten på sidan, klicka Ladda ner CSV. Välj sedan vilka rapporter du vill ladda ner:

 • Händelseinformationssida: Detta inkluderar alla mätvärden som finns på sidan med händelsedetaljer.

 • Händelsekälla Spårning: Händelsen Källspårning inkluderar alla mätvärden som är associerade med evenemanget Källspårning.

Sessioner

Du hittar alla mätvärden för alla sessioner för ditt evenemang på den här fliken.

I avsnittet med sessionsinformation klickar du på Ladda ner CSV. Slutligen väljer du vilken eller vilka rapporter du vill ladda ner från listan med rapporter:

 • Eventsessioner: Inom den här kategorin hittar du all statistik som relaterar till dina evenemangssessioner.

 • Sessionsnärvaro: För att ladda ner närvarorapporten för en viss session, klicka på den relevanta kryssrutan i popup-fönstret och klicka sedan på knappen Ladda ner när du har valt den. Du hittar endast information om din valda session i denna rapport.

Deltagare

Du kan se dina evenemangs- och sessionsnärvarostatistik på fliken Deltagare till höger på sidan. En lobbyanalysmodul ingår också i paketet.

Det finns ett alternativ att ladda ner CSV-filer längst ner på sidan. Sedan kan du välja rapporten/rapporterna du vill ladda ner:

 • Event Lobby: Detta inkluderar en omfattande lista över alla mätvärden som är tillgängliga från evenemangslobbyn.

 • Information om evenemangsnärvaro: Detta är samma evenemangsnärvaro Detalj rapport som du kan ladda ner från fliken Översikt på sidan med händelseinformation.

Expo

Det finns en Expo-flik på eventfliken som innehåller alla händelseexpo-statistik och analyser.

Längst ner på sidan kan du klicka på Ladda ner CSV. Sedan kan du välja den eller de rapporter du vill ladda ner från listan:

 • Event Expo: Alla mätvärden relaterade till Event Expo ingår i den här rapporten.

 • Expo närvaro av sponsor: Detta är en rapport som innehåller rapporter om en mäss sponsrade monterprestanda, information om registranter och information om registranters närvaro (eller frånvaro) vid evenemanget.

Sponsorer

En sponsor kan hålla reda på hur många Visningar de har fått från deltagare och hur många chattmeddelanden de har fått.

Du kan också ladda ner en CSV-fil med alla mätvärden som tillhandahålls av evenemangssponsorerna genom att klicka på knappen Ladda ner CSV under sponsorinformationen.

Exportera undersökningsrapporter

Det är möjligt att hitta resultatet av undersökningen som genomfördes för ditt evenemang under fliken Enkät & omröstningar.

Om du klickar på knappen Exportera till höger om antalet undersökningar kommer du att kunna exportera data. Det kommer att laddas ner en CSV-fil som innehåller undersökningsrapporterna för din undersökning.

Följande supportartikel ger mer information om hur du exporterar undersökningsrapporter och hur du gör det.

Hur man exporterar hubföljarrapporter

För att få mer information om hur du exporterar en rapport över alla följare av ditt nav, besök supportartikeln om hur du gör det.

Allt innehåll och alla bilder går till https://support.zoom.us

Similar Posts